ninjanarutoneveldev4.hupont.hu

Ha te is szeretnél kicsit kedvenceid bőrébe bújni és mindezt amennyire lehet a realitások keretein belül akkor itt a helyed!

Itt vannak feltüntetve a nindzsa rangok és azok a követelmények amikkel feljebb kerülhettek a ranglistán!

Akadémiai Tanuló:
Mindenki ezen a szinten kezd! 1 elem irányítására képes és automatikusan 2 elemi jutsut kapsz ezen a szinten! Csak D szintű jutsukat tanulhatnak.

Genin:
5 Jutsu ismerete után lehettek Geninek! Genin szint elérésekor megkapjátok a fejpántokat és az oldal adminjai 3 fős csapatokba sorolnak be titeket és kaptok egy Jounint aki felügyeli a fejlődéseteket! D, C és B szintű jutsukat tanulhatnak ingyen! A nagyobb szintűek elsajátításáért fizetni kell kivéve ha a csapat Sensei-e tanítja meg a fiatal geninnek a jutsut!

Chunin:
Chunin vizsga letételével vagy a falu Kagejának kinevezésével érhető el ez a szint. Megkapod a Chunin mellényt és i
tt már 2 elemet irányíthatsz valamint D, C, B és A szintű jutsukat tanulhatsz ingyen! A nagyobb szintűekért fizetni kell! Chunin rang elérésénél vagy az adott csapatodban maradsz, vagy beosztanak egy 4 fős alakulatba!

Jounin: 
Jounin vizsga vagy a falu Kagejának indokolt kinevezésével érhető el ez a szint. D, C, B, A és S szintű jutsukat tanulhatsz ingyen. Kezdő Jouninok egyedül vagy Genin alakulatokkal , képzettek pedig 4 fős osztagok kapitányaként dolgozhatnak.

Speciális Jounin:
Ezt a rangot csak néhány Shinobi érheti el! A feltételek a Jounintól nem térnek el de ezeket a Jouninokat a Kagek nevezik ki egy adott, speciális feladatra például saját védelmükre, kihallgató nindzsának, vagy tiltott jutsu használónak! Ez a rang az Országok Kagéin múlik persze az adminok beleegyezésével!

ANBU:
ANBU vizsga vagy a falu Kagejának indokolt kinevezésével érhető el ez a szint. Megkapod az ANBU felszerelést, D, C, B, A és S szintű jutsukat tanulhatsz illetve választhatsz + egy elemet!

ANBU gyökér:
A feltételek megegyeznek az ANBU-val. Csak Konohában vannak és az adminok ajánlják fel a kivételesen tehetséges Shinbiknak!

KAGE:
A kage a falu vezetője! Minden faluban csak 1 kage lehet! A Kage címet, vizsgával vagy indokolt kinevezéssel kaphatod meg!

 

Egyéb posztok 

Medic-nin:
Medic-nin azaz orvos nindzsa. Ezek a shinobik tanulhatnak csak orvosi jutsukat!

Hunter-nin:
Hunter-nin azaz vadász nindzsa. Ezek a shinobik azzal foglalkoznak, hogy a falujukból elszökött nindzsákat elkapják és hadbíróság elé állítsák vagy egyes esetekben megöljék a célpontot.

Missing-nin:
Missing-nin azaz szökött nindzsa. Ezek a shinobik mind bűnözők akik elárulták a falujukat és szökésben vannak! Főként a Hunter-ninek az ellenségeik de egyesek pénzért akár bérgyilkosnak is állhatnak! Ha valaki elárulja a faluját az automatikusan bekerül az oldal BINGO könyvébe!

 

 


 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 7
Heti: 5
Havi: 483
Össz.: 236 567

Látogatottság növelés
Oldal: Ninja rangok
ninjanarutoneveldev4.hupont.hu - © 2008 - 2018 - ninjanarutonevelde.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mangekyou sharingan képességei - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »